موسسه آموزش عالی غیر انتفاعی غیر دولتی (مجازی) رایانه‌ای تهران در یک نگاه

تأسیس: 1381
نوع: غیرانتفاعی غیر دولتی (مجازی)

سرپرست  مؤسسه: دکتر سمیرا فاخری کوزه کنان

مؤسس :: دکتر علی‌اصغر فرامرزیان

اعضای هیأت مؤسس:آقایان دکتر محمود مهر محمدی، دكتر غلامرضا پزشكی، آقاي دكتر حبيب ا... دانيالي و حجه الاسلام فاضل میبدی و خانم‌ها دکتر نرگس باقری لنکرانی و زهرا زارع مجتهدی

رئیس هیات امنا:  اقای دکتر جعفر توفیقی

دبیر هیات امنا: آقای دکتر علی اصغر فرامرزیان

اعضای هیات امنا آقایان: دکتر مصطفی معین، دکتر محمود مهر محمدی، دکتر هادی خانیکی، دکتر محدتقی صالحی، دکتر علی محدث،حجه الاسلام فاضل ده ابادی میبدی و خانم دکتر نرگس باقری  لنکرانی

معاون آموزشی:

مدیر آموزش: ناهید قصاب‌زاده

مدیر گروه: مینا قاسمی

مدیر اداری و مالی: سمیه قیومی

مدیر فنی: نيما قاسمی

تاریخچه مؤسسه رایانه‌ای تهران:

مؤسسه غیر انتفاعی رایانه­ ای تهران در سال 1381 به عنوان اولین دانشگاه اینترنتی کشور مجوز فعالیت اصولی گرفت و با دریافت مجوز قطعی در سال 1385 فعالیت آموزشی خود را افتتاح کرد. این مؤسسه با مجوز مهندسی فناوری اطلاعات از وزارت علوم، تحققات و فناوری از طریق کنکور سراسری دانشجو می­ پذیرد. مؤسسه رایانه­ ای تهران این دوره را به صورت مجازی برای دانشجویان فراهم کرده تا فراگیران در هر نقطه ­ای از ایران و جهان بتوانند در این رشته تحصیل کنند.

اهداف مؤسسه رایانه‌ای تهران:

·         استفاده از تکنولوژی آموزشی برای ارائه آموزش عالی از طریق مجازی

·         استفاده از دانش آموزشی روز بر اساس ابزار چند رسانه‌ای

·         ارتقاي سطح دانش و فرهنگ جامعه

·         تأمين نيروي انساني متخصص مورد نياز كشور

·         استفاده مستقیم و غیر مستقیم از مدرسان و استادان جامعه در امر آموزش عالي

·         ايجاد زمينه مناسب براي فعاليت همه جانبه دانشجو در امر گسترش و اعتلاي دانش و پژوهش كشور

·         صرفه جويي در وقت، سرمايه و هزينه‌هاي جانبي دانشجويان

·         فراهم نمودن زمينه مناسب تحصيلي در كليه مكان‌ها و در همه اوقات شبانه‌روز

پذیرش دانشجو در مؤسسه رایانه‌ای تهران:

پذیرش دانشجو در این مؤسسه از طریق برگزاری کنکور سراسری است. همچنین در زمان‌هایی که سازمان سنجش اقدام به اخذ دانشجو بدون کنکور (بر اساس سوابق تحصیلی)می‌کند، تحصیل از این طریق امکان‌پذیر خواهد بود.

شیوه یادگیری و آموزش در مؤسسه رایانه‌ای تهران:

·         ارائه دروس از طریق محتوای الکترونیکی مبتنی بر شیوه تکنولوژی آموزشی و ابزار چند رسانه‌ای

·         کلاس‌های پشتیبانی پاسخ به سؤالات از طریق روی خط و حضوری (در صورت عدم امکان استفاده دانشجویان از اینترنت)

·         پاسخ روزانه اساتید پشتیبان به سؤالات از طریق ایمیل

·         ارائه تمرین بر اساس سیلابس درسی ارائه شده در محتوای درس

·         ارائه مباحثه موضوعی بر اساس سیلابس درسی ارائه شده در محتوای درس

·         ارئه پروژه درسی بر اساس سیلابس ارائه شده در محتوای درس

·        امتحانات پایان ترم به صورت حضوری برگزار می گردد

مدرک دانشگاه رایانه‌ای تهران:

دانشجویان دانشگاه رایانه‌ای تهران به مانند دانشجوهای دیگر دانشگاه‌های دارای رشته‌ی مهندسی فناوری اطلاعات، پس از گذراندن حداقل ۱۴۰ واحد درسی (بدون احتساب دروس ریاضی پیش دانشگاهی، فیزیک پیش دانشگاهی، زبان پیش دانشگاهی) مجاز به دریافت مدرکمهندسی فناوری اطلاعات می‌شوند. مدرک این مؤسسه از سوی وزرات علوم، تحقیقات و فناوری صادر می‌گردد. دانش‌آموختگان دانشگاه رایانه‌ای تهران، همانند سایر دانشجویان دانشگاه‌های دیگر می‌توانند در کنکور کارشناسی ارشد شرکت کنند.