جذب دانشجوی کارشناسی بدون کنکور

به اطلاع متقاضیان محترم می رساند، دانشگاه رایانه ای تهران در سه رشته زیر بدون کنکور دانشجو می پذیرد:

-مدیریت کسب و کارهای کوچک

-مدیریت مالی

- و مهندسی فناوری اطلاعات

دانشگاه رایانه ای تهران، مجازی می باشد و دسترسی به محتوا دروس از طریق کامپیوتر، لپ تاپ و موبایل امکان ¬پذیر است و ضرورتی به حضور در کلاس ها نمی باشد.

شرایط ثبت نام برای متقاضیان:

داشتن مدرک پیش دانشگاهی یا دیپلم نظام قدیم و یا کاردانی فنی حرفه ای

متقاضیان مذکر، پیش از ثبت نام در دانشگاه مشمول نظام وظیفه نباشند ( لازم به ذکر است دانشجویان این دانشگاه از معافیت تحصیلی بهره مند خواهند شد).

دانشجویان سایر دانشگاه های کشور که تمایل به دریافت لیسانس دوم در رشته های مهندسی و یا مدیریتی دارند نیز می توانند در این دانشگاه به عنوان رشته دوم ثبت نام نمایند. در صورت داشتن شرایط معادل سازی دروس متقاضی، دروس حداکثر تا سقف 48 واحد تطبیق داده می شوند.

جهت ثبت نام به آدرس rayanee.ac.ir مراجعه کرده و فرم پیش ثبت نام کارشناسی را تکمیل نمایید.

آخرین مهلت ثبت نام پایان شهریورماه 96 می باشد.