انتخاب واحد 961

در خصوص انتخاب واحد ترم 961 به اطلاع کلیه دانشجویان رشته كارشناسي مهندسي فناوري اطلاعات می رساند.

در ترم 961 کلیه دروس رشته مهندسی فناوری اطلاعات به غیر از دروس پیش دانشگاهی ارائه خواهد شد(لیست دروس در بخش تقویم آموزشی، بخش انتخاب واحد پیشنهادی بر روی سایت قابل مشاهده می باشد)

توجه: شود در صورتی که دروسی از نظر تعداد دانشجو به حد نصاب نرسد، آن درس حذف خواهد شد

لازم به ذکر است که توجه به موارد زیر الزامی می باشد

در زمان انتخاب واحد به تاریخ امتحان درس توجه شود زیرا تاریخ امتحانات قابل تغییر نمی باشد.

تعداد واحد مجاز در ترم حداقل 12 واحد و حد اکثر 20 واحد می باشد و مشکلات آموزشی نسبت به عدم رعایت این مسئله بر عهده دانشجو می باشد،

لازم به ذکر است مسئولیت کلیه مشکلات آموزشی و مالی پیش آمده در این خصوص با دانشجو می باشد. همچنین اگر تعداد واحد دانشجو کمتر از 12 واحد باشد در صورتی که   این مورد توسط آموزش در هر زمان از ترم مشخص شود، کل ترم دانشجو حذف می شود و ترم حذف شده در سنوات تحصیلی به حساب می آید و اگر تعداد واحدها از سقف واحد بیشتر باشد تخلف حساب شده و هر زمان از ترم که این مورد توسط آموزش مشخص شود، به تشخیص آموزش تعدادی از دروی حذف می شود، همچنین شهریه پرداخت شده عودت داده نمی شود.

دانشجویان ترم آخر تا 24 واحد می توانند اخذ نمایند و دروس پیش نیاز را می توانند همنیاز نمایند

دانشجویان مشروط حداقل 12 و حداکثر 14 واحد می توانند اخذ نمایند و مشکلات آموزشی نسبت به عدم رعایت این مسئله بر عهده دانشجو می باشد.

رعایت ترتیب اخذ دروس پیشنیاز و هم نیاز اجباری بوده که جداول مربوط به آن در تقویم تحصیلی آمده است و مشکلات آموزشی نسبت به عدم رعایت این مسئله بر عهده دانشجو می باشد.