زمانبندی ثبت‌نام نیمسال دوم سال تحصیلی 1397-1396

به اطلاع کلیه دانشجویان می‌رساند برای ثبت‌نام نیمسال دوم سال تحصیلی 1397-1396 مراحل زیر باید انجام شود:

مقطع کارشناسی: پرداخت مبلغ 700 هزار تومان

مقطع کارشناسی ارشد: پرداخت مبلغ 2 میلیون تومان

(برای ورود به سما در زمان انتخاب واحد به عنوان حداقل پرداخت شهریه)

تا 10 بهمن

انتخاب واحد (دریافت فایل نکات مهم)

از ساعت 9 صبح روز 11 بهمن الی ساعت 24 روز 13 بهمن

توجه: تعداد واحد مجاز در ترم، مقطع کارشناسی حداقل 12 و حداکثر 20 واحد

مقطع کارشناسی ارشد حداقل 8 و حداکثر 14 واحد

مشکلات آموزشی نسبت به عدم رعایت این مسئله بر عهده دانشجو می باشد. (این مورد شامل دانشجویان ترم آخر نمی‌شود.)

لازم به ذکر است مسئولیت کلیه‌ی مشکلات آموزشی و مالی پیش آمده در این خصوص با دانشجو می‌باشد. همچنین اگر تعداد واحد دانشجو کمتر از حد نصاب باشد در صورتی که این مورد توسط آموزش در هر زمان از ترم مشخص شود، کل ترم دانشجو حذف می‌شود و ترم حذف شده در سنوات تحصیلی به حساب می‌آید و اگر تعداد واحدها از سقف واحد مجاز بیشتر باشد تخلف حساب شده و در هر زمان از ترم به تشخیص آموزش تعدادی از دروس حذف می‌شوند، همچنین شهریه پرداخت شده عودت داده نمی‌شود.

تا 15 اسفند

جهت آشنا شدن با چگونگی پرداخت آنلاین به بخش «راهنمای سیستم» در سما مراجعه نمایید.

پرداخت شهریه فقط و فقط به صورت آنلاین پذیرفته می‌شود.

23 بهمن

نکته: هر نوع تغییرات بعد از زمان ثبت‌نام (11 الی 13 بهمن) در انتخاب واحد، موجب بارگذاری محتوا بعد از زمان حذف و اضافه خواهد شد زمان خواهد شد.

5 و 6 اسفند

توجه: دانشجویان نمی‌توانند در زمان حذف و اضافه، انتخاب واحد انجام دهند، بلکه فقط می‌توانند دو درس اخذ یا یک درس را حذف نمایند.

توجه: بعد از زمان حذف و اضافه کلیه دانشجویان موظفند، تطابق واحدهای ثبت شده در کارنامه سمای خود را با محتواهای بارگذاری شده در کاربری خود چک کرده و در صورت مشاهده هر نوع مغایرت با توجه به اطلاعیه‌های بارگذاری شده، آن را اطلاع دهند. لازم به ذکر است دروس مندرج در تأییدیه‌ی انتخاب واحد در سما، مورد قبول مؤسسه بوده و در صورت مغایرت محتوا با کارنامه و عدم اطلاع‌رسانی توسط دانشجو، در پایان ترم دانشجو موظف است در امتحانات کلیه دروسی که در کارنامه وجود دارد شرکت کند و بروز هر نوع مشکل بر عهده‌ی دانشجو می‌باشد.