در خصوص انتخاب واحد ترم 963 به اطلاع کلیه دانشجویان می‌رساند:

1-    لیست دروس ارائه شده در سما قابل مشاهده است. (لیست کلیه‌ی دروس تمامی رشته‌ها به همراه کد مربوط به هر درس در بخش رشته‌ها بر روی سایت قابل مشاهده می‌باشد.)

بسیار مهم: حتماً به این بخش مراجعه نمایید و بر اساس کد درس مربوط به رشته خود انتخاب واحد نمایید.

توجه شود در صورتی که دروسی از نظر تعداد دانشجو به حد نصاب نرسد، آن درس حذف خواهد شد.

لازم به ذکر است که توجه به موارد زیر الزامی می‌باشد:

2-    دانشجویان می‌توانند برای راهنمایی در خصوص انتخاب واحد و یا برطرف کردن مشکلات در زمان انتخاب واحد از طریق پشتیبانی اداری با مشاور تحصیلی خود مکاتبه نمایند. (لازم به ذکر است مشاور تحصیلی هر دانشجو در زمان ورود به سیستم سما قابل مشاهده می‌باشد.)

3-    در زمان انتخاب واحد به تاریخ امتحان درس توجه شود، زیرا تاریخ امتحانات قابل تغییر نمی‌باشد.

4-    به حداقل و حداکثر واحدی که می‌توانید طبق قوانین اخذ نمایید، توجه داشته باشید.

5-    دانشجویان ترم آخر در مقطع کارشناسی تا 8 واحد می‌توانند اخذ نمایند و دروس پیش‌نیاز را می‌توانند همنیاز نمایند.

6-    رعایت ترتیب اخذ دروس پیشنیاز و هم‌نیاز در مقطع کارشناسی اجباری بوده که جداول مربوط به آن در بخش رشته‌ها بر روی سایت آمده است و مشکلات آموزشی نسبت به عدم رعایت این مسئله بر عهده‌ی دانشجو می‌باشد.

زمانبندی ثبت‌نام نیمسال تابستان سال تحصیلی 1397-1396

مقطع کارشناسی: پرداخت مبلغ 400 هزار تومان

(برای ورود به سما در زمان انتخاب واحد به عنوان حداقل پرداخت شهریه)

تا 20 تیر

از ساعت 9 صبح روز 19 تیر الی ساعت 24 روز 20 تیر

توجه: تعداد واحد مجاز در ترم، مقطع کارشناسی حداکثر 6 واحد است.

مشکلات آموزشی نسبت به عدم رعایت این مسئله بر عهده دانشجو می باشد. (این مورد شامل دانشجویان ترم آخر نمی‌شود.)

تا 15 مرداد

1-   جهت آشنا شدن با چگونگی پرداخت آنلاین به بخش «راهنمای سیستم» در سما مراجعه نمایید.

2-   پرداخت شهریه فقط و فقط به صورت آنلاین پذیرفته می‌شود.

23 تیر

نکته: هر نوع تغییرات بعد از زمان ثبت‌نام (19 الی 20 تیر) در انتخاب واحد، موجب بارگذاری محتوا بعد از زمان حذف و اضافه خواهد شد زمان خواهد شد.

31 تیر الی 1 مرداد

توجه: بعد از زمان حذف و اضافه کلیه دانشجویان موظفند، تطابق واحدهای ثبت شده در کارنامه سمای خود را با محتواهای بارگذاری شده در کاربری خود چک کرده و در صورت مشاهده هر نوع مغایرت با توجه به اطلاعیه‌های بارگذاری شده، آن را اطلاع دهند. لازم به ذکر است دروس مندرج در تأییدیه‌ی انتخاب واحد در سما، مورد قبول مؤسسه بوده و در صورت مغایرت محتوا با کارنامه و عدم اطلاع‌رسانی توسط دانشجو، در پایان ترم دانشجو موظف است در امتحانات کلیه دروسی که در کارنامه وجود دارد شرکت کند و بروز هر نوع مشکل بر عهده‌ی دانشجو می‌باشد.