انتخاب رشته های تحصیلی آزمون سراسری سال 1397

کد رشته دانشگاه رایانه ای: مهندسی فناوری اطلاعات(30853)، مدیریت کسب و کارهای کوچک(32459)،مدیریت مالی(32460)

به اطلاع كليه داوطلبان متقاضي ثبت‌نام (داوطلبانی که در آزمون سراسری سال 97 ثبت نام نموده‌اند لاکن در جلسه آزمون غایب بوده‌اند و همچنين متقاضياني كه در آزمون مذكور ثبت‌نام ننموده‌اند)، مي‌رساند ثبت‌نام و انتخاب رشته براي گزينش در رشته‌هاي تحصيلي که پذيرش درآنها صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي (معدل كتبي ديپلم) در سال 1397 (موضوع قانون سنجش و پذيرش دانشجو در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي مصوب 92/06/10 مجلس محترم شوراي اسلامي)، صورت می‌پذیرد منحصراً به صورت اينترنتي از روز دوشنبه مورخ 97/05/15 آغاز و در روز چهارشنبه مورخ 97/05/24 پايان مي‌پذيرد.

لذا کلیه داوطلبان و متقاضيان می‌توانند براساس ضوابط و شرايط مندرج در دفترچه راهنماي مربوط براي پذيرش دانشجو صرفاً براساس سوابق تحصيلي (معدل كتبي ديپلم) در دانشگاهها و موسسات آموزش عالي در روزهاي فوق به پايگاه اطلاع‌رساني اين سازمان به نشاني: www.sanjesh.org مراجعه و پس از پرداخت هزينه ثبت‌نام به مبلغ 220.000 (دويست و بيست هزار) ريال از طريق سيستم پرداخت الكترونيكي، نسبت به ثبت‌نام و تكميل فرم انتخاب رشته (حداكثر 150 كدرشته) به روش اينترنتي، اقدام نمايند.

داوطلب‌ متقاضي‌ شركت‌ در پذيرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي (معدل کتبی ديپلم) بايد يكايك‌ اقدامات‌ زير را به‌ موقع‌ و در مهلت‌ مقرر انجام‌ دهد:

1- مراجعه به پايگاه اطلاع رساني سازمان سنجش آموزش كشور.

2- دريافت دفترچه راهنماي ثبت‌نام و بخش پيوستها از طريق پايگاه اطلاع رساني مذكور و مطالعه آنها.

3- تهيه كارت اعتباري به تعداد مورد نياز از طريق پايگاه اطلاع رساني فوق.

تبصره- با توجه به اينكه پرداخت هزينه ثبت‌نام به صورت اينترنتي انجام مي‌شود، داوطلبان لازم است به وسيله كارت‌هاي عضو شبكه بانكي شتاب كه پرداخت الكترونيكي آنها فعال مي‌باشد، با مراجعه به پايگاه اطلاع رساني اين سازمان و پرداخت مبلغ 220.000 (دويست و بيست هزار) ريال به عنوان وجه ثبت‌نام، نسبت به دريافت اطلاعات كارت اعتباري (شماره سريال 12 رقمي) اقدام نمايند.

4- تهيه فايل عكس اسكن شده داوطلب براساس توضيحات مندرج در دفترچه راهنماي ثبت‌نام.

5- ثبت‌نام و انتخاب رشته از طریق سایت اینترنتی سازمان در زمان مقرر (97/05/15 لغايت 97/05/24).

6- داشتن مدرك ديپلم دوره چهارساله متوسطه نظام قديم آموزش متوسطه، يا گواهينامه دوره پيش‌دانشگاهي و يا داشتن مدرك كارداني (فوق ديپلم) به تاريخ فارغ‌التحصيلي حداكثر تا 97/06/31 براي كليه متقاضيان الزامي مي‌باشد.