به اطلاع دانشجویان پژوهش محور مقطع کارشناسی ارشد می رساند، ضروری است فایل های پیوست را مطالعه نموده و نسبت به تکمیل و ارسال فرم ها در موعد مقرر اقدام نمایند.

راهنمای پایان نامه

فرم1

فرم2

فرم3

اطلاعیه زمان و نحوه ثبت نام پذیرفته شدگان کنکور کارشناسی ارشد سال ۹۶(مرحله تکمیل ظرفیت)

احتراما ضمن عرض تبریک به مناسبت پذیرفته شدن در دانشگاه مجازی رایانه ای تهران، به اطلاع پذیرفته شدگان محترم می رساند، ثبت نام در دانشگاه به صورت الکترونیکی از طریق لینک « ثبت نام» و از تاریخ 13 لغایت15 آبان انجام خواهد شد،

مراحل ثبت نام به شرح زیر است:

۱ - مراجعه به سایت دانشگاه به آدرس rayanee.ac.ir

۲ - مراجعه به قسمت ثبت نام و کلیک بر روی گزینه« ثبت نام کارشناسی ارشد«

۳ - ورود اطلاعات و اسکن مدارک ذکر شده

4- مراجعه حضوری به دانشگاه و تحویل مدارک در ساعت 13 روز دوشنبه 15 آبان

لازم بذکر است جلسه آشنایی با دانشگاه از ساعت 13 تا 16 روز دوشنبه 15 آبان برگزار خواهد شد.

همچنین در صورت داشتن هرگونه سوال می توانید با تلفن های دانشگاه تماس حاصل نمایید.

توجه: آغاز تحصیل این دسته از دانشجویان در نیمسال اول سال961 (نیمسال جاری) خواهد بود.

تلفن:3-۲۶۲۱۵۴۴۱

کانال تلگرام:

t.me/rayaneetehran

جلسه معارفه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و مدارک مورد نیاز

به استحضار می رساند جلسه معارفه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد تجارت الکترونیک، روز چهارشنبه 29 شهریور از ساعت 15 الی 18 در سالن کنفرانس دانشگاه برگزار می گردد.

مدارکی که لازم است به همراه داشته باشید :

•  اصل مدرک کارشناسی یا گواهی موقت
  •  ریزنمرات دوره کارشناسی (تأیید شده با امضاء و مهر دانشگاه)
  •  اصل شناسنامه و کارت ملی و فتوکپی از تمام صفحات آن
  •  6 قطعه عکس تمام رخ 3*4 تهیه شده در سال جاری
  •  پرینت اطلاعات ثبت نام
  •  ارائه فرم های تکمیل شده در مرحله ثبت نام الکترونیکی (شامل فرم معدل، فرم فراغت از تحصیل و ... در صورت لزوم)
  •  مدارک مربوط به خانواده شاهد و جانبازان
  •  مدارک مربوط به نظام وظیفه، کارت پایان خدمت، کارت معافیت، نامه لغو معافیت و...

تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1396

به اطلاع متقاضیان دوره کارشناسی ارشد می رساند،

پیرو اطلاعیه تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد سازمان سنجش، دانشگاه رایانه ای تهران در مقطع کارشناسی ارشد و در رشته تجارت الکترونیک با کد رشته محل ۲۵۸۲۷ دانشجو می پذیرد.

متقاضیانی که در کنکور کارشناسی ارشد۹۶-۹۷ مجاز به انتخاب رشته شده اند می توانند از 24 مهر با مراجعه به سامانه انتخاب رشته سازمان سنجش کد رشته محل25827 را انتخاب و در صورت قبولی، بصورت مجازی در مقطع ارشد این دانشگاه تحصیل نمایند.

پذیرش از نیمسال اول تحصیلی امسال خواهد بود.

اطلاعيه نحوه ثبت نام و مدارك مورد نياز کارشناسی ارشد

براي ثبت نام بر روي لينك زير كليك نماييد و وارد سيستم ثبت نام شويد

نوع کاربری را دانشجویان جدیدالورود انتخاب کنید از كدملي و شماره داوطلبي(کلمه عبور) براي ورود به سامانه استفاده نماييد.

اطلاعات خواسته شده را تكميل نماييد و در هر مرحله ذخیره را زده و به مرحله بعد بروید.

مداركي كه بايد اسكن آنها را آپلود كنيد عبارتنداز:

كارت ملي

شناسنامه

كارت پايان خدمت يا معافيت

آخرين مدرك تحصيلي

چند فرم براي دانلود قرار داده شده اند كه در صورت لزوم بايد آنها را دانلود كرده و تکمیل نمایید و به همراه پرینت اطلاعات ثبت نام در تاریخی که متعاقبا اعلام می گردد به صورت حضوری به دانشگاه تحویل دهید.

پرداخت علی الحساب شهریه به مبلغ دو میلیون تومان به صورت آنلاین می باشد.

وام صندوق رفاه دانشجویی از ترم دوم برای سه ترم تا سقف یک میلیون تومان به دانشجویان کارشناسی ارشد تعلق می گیرد، پرداخت اقساط بعد از فراغت از تحصیل و در 60 قسط صورت می گیرد.

پاسخگویی به سوالات: 26215500 داخلی 102