معرفی مؤسسه آموزش عالی غیر انتفاعی جهان نما

مؤسسه غیر انتفاعی رایانه­ ای جهان نما در سال 1381 به عنوان اولین موسسه مجازی کشور مجوز فعالیت اصولی گرفت و با دریافت مجوز قطعی در سال 1385 فعالیت آموزشی خود را افتتاح کرد. این مؤسسه با مجوز از وزارت علوم، تحققات و فناوری از طریق کنکور سراسری , دانشجو می­ پذیرد. مؤسسه رایانه­ ای جهان نما این دوره را به صورت مجازی برای دانشجویان فراهم کرده تا فراگیران در هر نقطه ­ای از ایران و جهان بتوانند در این رشته تحصیل کنند.

اطلاعاتی در مورد مؤسسه

تأسیس: 1381

نوع: غیرانتفاعی غیر دولتی (مجازی)

رئیس  مؤسسه: دکتر سمیرا فاخری

• دکتر علی محدث
  • حجت الاسلام فاضل ده آبادی میبدی

تاریخچه مؤسسه رایانه ای جهان نما

مؤسسه غیر انتفاعی رایانه­ ای جهان‌نما در سال 1381 به عنوان اولین موسسه مجازی کشور مجوز فعالیت اصولی گرفت و با دریافت مجوز قطعی در سال 1385 فعالیت آموزشی خود را افتتاح کرد. این مؤسسه با مجوز مهندسی فناوری اطلاعات از وزارت علوم، تحققات و فناوری از طریق کنکور سراسری دانشجو می­ پذیرد. مؤسسه رایانه­ ای تهران این دوره را به صورت مجازی برای دانشجویان فراهم کرده تا فراگیران در هر نقطه ­ای از ایران و جهان بتوانند در این رشته تحصیل کنند.

اهداف مؤسسه رایانه ای جهان‌نما

با اهداف مؤسسه آشنا شوید

• استفاده از تکنولوژی آموزشی برای ارائه آموزش عالی به صورت مجازی
  • استفاده از دانش آموزشی روز بر اساس ابزار چند رسانه‌ای
  • ارتقاي سطح دانش و فرهنگ جامعه
  • تأمين نيروي انساني متخصص مورد نياز كشور
  • استفاده مستقیم و غیر مستقیم از مدرسان و استادان جامعه در امر آموزش عالي
  • ايجاد زمينه مناسب براي فعاليت همه جانبه دانشجو در امر گسترش و اعتلاي دانش و پژوهش كشور
  • صرفه جويي در وقت، سرمايه و هزينه‌هاي جانبي دانشجويان
  •  فراهم نمودن زمينه مناسب تحصيلي در كليه مكان‌ها و در همه اوقات شبانه‌روز

شیوه یادگیری و آموزش

در مؤسسه رایانه ای جهان‌نما

• ارائه دروس از طریق محتوای الکترونیکی مبتنی بر شیوه تکنولوژی آموزشی و ابزار چند رسانه‌ای
  • کلاس‌های پشتیبانی پاسخ به سؤالات از طریق روی خط و حضوری (در صورت عدم امکان استفاده دانشجویان از اینترنت)
  • پاسخ روزانه اساتید پشتیبان به سؤالات از طریق ایمیل
  • ارائه تمرین بر اساس سیلابس درسی ارائه شده در محتوای درس
  • ارائه مباحثه موضوعی بر اساس سیلابس درسی ارائه شده در محتوای درس
  • ارئه پروژه درسی بر اساس سیلابس ارائه شده در محتوای درس
  • · امتحانات پایان ترم به صورت حضوری برگزار می گردد

پذیرش دانشجو در مؤسسه آموزش عالی غیرانتفاعی جهان‌نما

پذیرش دانشجو در این مؤسسه از طریق برگزاری کنکور سراسری است. همچنین در زمان‌هایی که سازمان سنجش اقدام به اخذ دانشجو بدون کنکور (بر اساس سوابق تحصیلی) می‌کند، تحصیل از این طریق امکان‌پذیر خواهد بود.

مدرک مؤسسه رایانه ای جهان نما

دانشجویان موسسه رایانه‌ای جهان‌نما به مانند دانشجوهای دیگر دانشگاه‌ها، پس از گذراندن  واحدهای درسی،  مجاز به دریافت دانشنامه می‌شوند. مدرک این مؤسسه از سوی وزرات علوم، تحقیقات و فناوری صادر می‌گردد. دانش‌آموختگان موسسه رایانه‌ای تهران، همانند سایر دانشجویان دانشگاه‌های دیگر می‌توانند در کنکور کارشناسی ارشد و دکتری شرکت کنند.

سؤالات متداول

در طول ترم و از طریق شرکت در کلاس‌های رفع اشکال و یا انجام بحث و تبادل در تالار گفتگوی سایت می‌توانید به این مورد دست پیدا کنید

در این صورت باید از طریق ایمیل closeduser@rayanee.ac.ir علت را جویا شده و هرچه سریعتر نسبت به رفع آن اقدام کنید.

امکان ذخیره‌سازی برای محتواهای آموزشی مؤسسه وجود ندارد. تنها می‌توانید از آنها یادداشت بردارید.

پاسخ سؤال خود را نیافتید؟

اگر سؤالی دارید که جواب آن را نیافته اید، می توانید با ارسال ایمیل از طریق سیستم ایمیل و یا تماس با مؤسسه در ساعات اداری سؤالات خود را بپرسید