ثبت‌نام دانشجویان جدیدالورود مقطع کارشناسی ارشد سال 1402

مهلت ثبت نام تا سوم مهرماه تمدید شد.

توجه: کلیه فرآیند ثبت‌نام به صورت الکترونیکی انجام می‌شود و لزوماً نیازی به حضور افراد در مؤسسه نمی‌باشد.

با سلام و احترام

ضمن عرض تبریک مجدد و خوشامدگویی به پذیرفته‌شدگان گرامی مقطع کارشناسی ارشد نیمسال اول سال تحصیلی 1403-1۴۰2 در مؤسسه آموزش عالی رایانه‌ای جهان‌نما، توجه شما را به نکات زیر جلب می‌نماید:

برای ثبت‌نام از تاریخ 20 لغایت 29 شهریور ماه روی لینک زیر کلیک نمایید و وارد سیستم ثبت‌نام شوید.

• «ثبت‌نام دانشجویان جدیدالورود» را انتخاب کرده و از کد ملی و شماره داوطلبی برای ورود به سامانه استفاده نمایید.
ثبت‌نام دانشجویان جدیدالورود
  • اطلاعات خواسته شده را تکمیل نمایید و در هر مرحله ذخیره را زده و به مرحله بعد بروید.
  • پرداخت علی‌الحساب شهریه به مبلغ 35,000,000 ریال به صورت آنلاین می‌باشد.

خواهشمند است پس از اتمام فرایند ثبت‌نام الکترونیکی و دریافت شماره دانشجویی، مدارک مندرج در جدول ذیل را آماده نمایید و حداکثر تا تاریخ 29 شهریور ماه از طریق پست سفارشی (کدپستی : ۱۹۶۶۷۳۳۴۵۸) ارسال نمایید و یا به صورت حضوری (از روز شنبه تا چهارشنبه، ساعت ۱۰ الی ۱۴) به مؤسسه تحویل دهید.

*** توصیه می‌شود از مدارک ارسالی حداقل یک نسخه کپی تهیه و نزد خود نگهداری نمایید.

مدارک لازم جهت ثبت‌نام مقطع کارشناسی ارشد:

همه داوطلبان
اصل مدرک کارشناسی
در صورت آماده نبودن اصل مدرک، تکمیل و ارسال فرم (کلیک نمایید)
تأییدیه تحصیلی دارای کد صحت
اصل ریزنمرات دوره کارشناسی
۲ نسخه تصویر از تمام صفحات شناسنامه
دو برگ تصویر پشت و روی کارت ملی
2 قطعه عکس تمام رخ ۳*۴ تهیه شده در سال جاری
تصویر نتیجه نهایی (قبولی) از سایت سازمان سنجش
در صورت دارا بودن
اصل فرم انصراف از تحصيل برای دانشجویان انصرافی
اصل مدرک کاردانی و ریزنمرات + تأییدیه تحصیلی دارای کد صحت
آقایان
مدارک وضعیت نظام وظیفه (کارت پایان خدمت یا معافیت)
مشمولین به سامانه خدمات الکترونیکی انتظامی به آدرس: https://services.epolice.ir مراجعه و پس از ثبت‌نام و اخذ تأییدیه تصویر آن را ارسال نمایند.

پاسخگویی به سؤالات:  ۳-۲۶۲۱۵۴۴۱

دیدگاه‌ خود را بنویسید